Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Tyttöjen juttuja...



Hyvät ja mukavat urheiluliivit ovat SUPpaillessakin todella tärkeät. Lajin puolesta ei varsinaista tukea tarvitse olla niinkään vaan isoimmassa osassa ovat minusta olkaimet.
Itse tykkään, että olkaimissa saa olla joustoa. Näin melominen tuntuu mukavammalle kuin se, että olkaimet hankaisivat ja porautuisivat ihoon. Itselläni on muutamat lempparimerkit, joita
käytän suppaillessa. Moving Comfort Hot Shot liivit toimivat hyvin meloessa ja ovat ehdottomasti mun lempparit. Toiset hyvät ovat Lindexin selästä ristiin menevät ja saumattomat liivit.
Molemmat on suunniteltu joogaan ja kevyeen liikkumiseen. MC:ssa on ohut 'toppaus' jonka voi halutessaan poistaa ja Lindexin versioon voi halutessaan lauttaa toppauksen.
MC:n olkaimet ovat leveämmät kuin Lindexin liivien, joten ne ovat hieman mukavammat päällä.






Kummassakaan mallissa ei ole hakasia selässä, mutta joustavan materiaalin vuoksi niitä ei tarvitse.
Näissä on hauskat olkaimet, jotka eivät haittaa vaikka pilkistäisivät kesätopin alta :)
Tosin kesällä tulee laitettua järvelle myös bikinit alle. Itsekkin sorruin viime vuonna paljon hehkutettuihin neopreeni bikineihin. Yhdellä suppailu reissulla sitten pulahdin ne päällä uimaan ja samalla muistin, että venyyhän märkäpukukin kastuessaan...No, siinä sai takaisin meloessa muutaman kerran asetella niitä uudelleen! :D Ne siis toimii jos ei ui.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...